O nama


Ukratko o nama


Tvrtka AAVA savjetovanje d.o.o. osnovana je 2011. godine. Cilj tvrtke je pružati usluge savjetovanja u području zaštite okoliša i gospodarenja otpadom koristeći individualni pristup rješavanju problema, interdisciplinarnost, stručna znanja, najnovije znanstvene spoznaje, fleksibilnost i učinkovitost u pružanju usluga klijentima različitih profila.
Obzirom na kompleksnost i različitost zahtjeva klijenata i područja djelovanja, uspostavili smo uspješnu suradnju sa širokom paletom renomiranih stručnjaka iz područja kemije, biokemije, biologije, građevinarstva, arhitekture, strojarstva, rudarstva, šumarstva, agronomije, politologije, sociologije i drugih područja, ovisno o vrsti projekta i zahtjevima klijenta, koji nam pomažu u rješavanju problema.
Rezultati ovakve politike poslovanja i pristupa problematici, vidljivi su kroz kontinuirani rast tvrtke, prepoznatljivost na tržištu i više od 50 zadovoljnih klijenata i preko 100 uspješno realiziranih projekata u području zaštite okoliša i gospodarenja otpadom.

Tijekom rada u proteklih pet godina uvidjeli smo da veliki dio problema koji se javljaju u pripremi i realizaciji projekata iz područja zaštite okoliša i gospodarenja otpadom proizlaze iz nedostatka specifičnih znanja, koje je potrebno imati kako bi se spriječili ili uspješno riješili problemi s kojima se naši klijenti susreću, a koja se zbog specifičnosti područja ne stječu kroz formalno obrazovanje.
Stoga smo osnovali Ustanovu za obrazovanje odraslih AUTUS koja će provoditi programe usavršavanja, neformalne i informalne oblike obrazovanja, samousmjereno učenje i osposobljavanje odraslih kroz tečajeve, seminare i druge slične aktivnosti primarno na području zaštite okoliša i gospodarenja otpadom. 


Vizija i misija>Naša vizija je snažno regionalno gospodarstvo u kojem se prepreke u poslovanju u području zaštite okoliša i gospodarenja otpadom rješavaju na način koji poštuje prirodna bogatstva i raznolikost, najviše standarde kvalitete, podržava razvitak gospodarstva utemeljen na principima racionalnosti i održivosti. Kroz kontinuirano obrazovanje, promoviranje inovativnih rješenja, implementaciju društvenih projekata na principima održivosti te kroz kritičko promišljanje pri rješavanju problema težimo izvrsnosti i osiguravanju kvalitetnije budućnosti generacijama koje dolaze. U budućnosti želimo biti prepoznati kao tim, koji može riješiti i najzahtjevnije prepreke na koje se nailazi u pripremi i provedbi projekata.

opširnije >